Sikkerhedslåse

Sikkerhedslåse i Viborg

Det er altid en god fornemmelse at kunne føle sig sikker og tryg i sit eget hjem eller på arbejde. En professionel sikkerhedslås kan hjælpe dig med netop dette, da den beskytter dit hjem eller virksomhed med udbudne gæster. Hos Låsesmed Viborg arbejder vi udelukkende med sikkerhedslåse, der er anerkendte og forsikringsgodkendte. På den måde er du garanteret den optimale kvalitet og beskyttelse.

LÅSE TIL FOREBYGGELSE MOD INDBRYD

Hvornår har du sidst fået dine låse tjekket? Slidte eller svage låse mindsker kvaliteten. Det er derfor en god idé, at du får din lås undersøgt og udskiftet, så den altid er sikker. På den måde kan du gøre dit for at forebygge indbryd.

 • Mekaniske og elektriske løsninger

 • Akut reparation og omkodning

 • Forsikringsgodkendte låse

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

 • Hvordan holder jeg tyven ude?

  Du kan sikre dit hjem mod tyvens lange fingre ved at montere én eller flere gode låse på hjemmets yderdøre. Det er en god idé at montere flere låse. Monterer du flere låse, vil du nemlig gøre det sværere for tyven at finde vejen ind.

 • Hvordan ved jeg, at jeg køber den rigtige lås?

  Når du skal vælge en ny lås, er der tre ting du skal være opmærksom på. For det første skal den nye lås kunne låses fra begge sider. For det andet skal låsen være borebeskyttet. Til sidst er det vigtigt, at den har høj dirke- og kopieringssikkerhed. Er du i tvivl om, hvilken lås der er den rette, anbefaler vi du opsøger professionel hjælp.

 • Montere I også sikkerhedslåse på terrassedør og vinduer?

  Vi monterer naturligvis også sikkerhedslåse på både terrassedøre og vinduer samt kælderdøre. Med vores hjælp får den mest optimale løsning på at holde ubudne gæster ude.

Driller låsen, så kontakt Låsesmed i Viborg.
Vi har døgnvagt og rykker hurtigt ud.

Kontakt os i dag