vores services

PV Låse- & Ejendomsservice tilbyder blandt andet: 

01

nøgleservice

Vores nøgleservice er både hurtig og effektiv. Derfor kan du sagtens forvente, at vi kan kopiere din nøgle, mens du venter i butikken, næsten uanset hvilken type nøgle der er tale om.

02

låseservice

HAr du brug for en låseservice, så udfører vi alt inden for låseservice. Om det drejer sig om reparation af låse, montering og installation af låse eller omlægning af låse, er vi den rette til opgaven.

03

sikkerhedslåse

Med en sikkerhedslås kan du beskytte dit hjem eller din bolig mod indbrud. Alle vores sikkerhedslåse er anerkendte og forsikringsgodkendte.

04

overvågning

Du skabe øget sikkerhed i dit hjem ved at vælge overvågning. Vi tilbyder forskellige overvågningssystemer og alarmer. Overvågning kan have en præventiv effekt på tyven.

05

tyverialarmer

Mangler du en tyverialarm? Vi har et bredt udvalg af tyverialarmer. De findes i forskellige størrelser og prisklasser, men vi skal nok hjælpe dig med at finde den helt rette.

06

rådgivning

Det er ikke altid lige let at finde rundt i, hvilken nøgle- eller låseservice, man har brug for. Men har står vores kompetente låsesmede klar til at hjælpe dig med kompetent rådgivning på området.